Ajánló új DVD lemezeinkből:

Moson Megyei Életrajzi Lexikon

élet 

Kisalföldi tudástár

InternethasználatÉrvényes beiratkozással rendelkező használóink számára szélessávú internet elérést biztosítunk. Beiratkozott olvasóinknak az első fél óra internethasználat ingyenes. Továbbiakban minden megkezdett negyed óra 75,-Ft. A kedvezmény naponta egyszer vehető igénybe!  Az Internetről az adatok pendrive-ra menthetők; nyomtathatók. A gépek használatához és az elektronikus ügyintézéshez könyvtárosaink és e-tanácsadó kollégáink szükség esetén segítséget nyújtanak.

Csak könyvtári számítógépekről érhetők el bizonyos adatbázisok (pl.: NAVA), ezek használatát lehetővé tesszük olvasóinknak.

2009-től lehetőség van a vezeték nélküli hálózati csatlakozásra (WiFi)a földszinti Info-Ponton és az emeleti olvasószolgálati térben, aminek segítségével a látogatók saját számítógépükkel kapcsolódhatnak a világhálóra. A szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy a felhasználók notebookja vagy laptopja rendelkezzen a csatlakozáshoz szükséges hálózati eszközzel. A vezeték nélküli hálózat díjmentesen, korlátlan ideig használható.

A szolgáltatás igénybevételének részleteiről az Internet-használati szabályzat rendelkezik.

 

Gyorskeresés:

Cím:

Szerző:

Online előjegyzés, hosszabbítás:

Vonalkód:
Jelszó:

adó 1 %

Kedves Olvasónk!
Kérjük, adója egy százalékával támogassa a Huszár Gál Városi Könyvtárat.
Köszönjük.
Adószámunk: 15370079-1-08

SFbBox by enter-logic-seo.gr

Kapcsolat:

  • Cím:9200 Mosonmagyaróvár, Erkel F. u. 16.
  • Központ:: 06-96-555-553
  • Olvasószolgálat:06-96-555-563
  • Info-Pont:06-96-219-887
  • Website:http://www.hgkmovar.hu

Új könyveink