Moson Megyei Életrajzi Lexikon

élet 

Ajánló új DVD lemezeinkből:

Támogatóink

nka

ikron

NIIF

EMMI

nfü

NAVA

MMVTV

Kisalföldi tudástár

InternethasználatÉrvényes beiratkozással rendelkező használóink számára szélessávú internet elérést biztosítunk. Beiratkozott olvasóinknak az első fél óra internethasználat ingyenes. Továbbiakban minden megkezdett negyed óra 75,-Ft. A kedvezmény naponta egyszer vehető igénybe!  Az Internetről az adatok pendrive-ra menthetők; nyomtathatók. A gépek használatához és az elektronikus ügyintézéshez könyvtárosaink és e-tanácsadó kollégáink szükség esetén segítséget nyújtanak.

Csak könyvtári számítógépekről érhetők el bizonyos adatbázisok (pl.: NAVA), ezek használatát lehetővé tesszük olvasóinknak.

2009-től lehetőség van a vezeték nélküli hálózati csatlakozásra (WiFi)a földszinti Info-Ponton és az emeleti olvasószolgálati térben, aminek segítségével a látogatók saját számítógépükkel kapcsolódhatnak a világhálóra. A szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy a felhasználók notebookja vagy laptopja rendelkezzen a csatlakozáshoz szükséges hálózati eszközzel. A vezeték nélküli hálózat díjmentesen, korlátlan ideig használható.

A szolgáltatás igénybevételének részleteiről az Internet-használati szabályzat rendelkezik.

 

Gyorskeresés:

Cím:

Szerző:

Online előjegyzés, hosszabbítás:

Vonalkód:
Jelszó:

SFbBox by enter-logic-seo.gr

Kövess minket Instagramon is!

 

Olvasd a könyvtár blogbejegyzéseit!

 

Kapcsolat:

  • Cím:9200 Mosonmagyaróvár, Erkel F. u. 16.
  • Központ:: 06-96-555-553
  • Olvasószolgálat:06-96-555-563
  • Info-Pont:06-96-219-887
  • Website:http://www.hgkmovar.hu

Új könyveink